Unisa CELE Platåsandaler fog

3gXbiQHRxj
Unisa CELE - Platåsandaler - fog

Materiale & vedlikehold

Overmateriale Suede

Innermateriale Lær

Dekksåle Tekstil

Såle Syntentisk materiale

Fôr Tynt fôret

Vedlikeholdsråd Vennligst impregner før bruk

Produktdetaljer

Skotupp Rund

Hælform Kilehæl, platå i forfoten

Lukking Rem

Mønster Ensfarget

Artikkelnummer UN111A07Z-C11

Hælhøyde 5 cm i størrelse 37

Platåhøyde 2 cm i størrelse 37

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Unisa CELE - Platåsandaler - fog Unisa CELE - Platåsandaler - fog Unisa CELE - Platåsandaler - fog Unisa CELE - Platåsandaler - fog Unisa CELE - Platåsandaler - fog
TWINTIP Hoodie mustard
Gå til sider for Bedrift
Nylig lagt til i handlevognen
edc by Esprit SKIN MED RISE Slim fit jeans black rinse

Her finner du aggregatpakker som er egnet for autonom drift sammen med våre kraftpakker. Autonome systemer er avanserte selvstyrende strømforsyninger som sikrer automatisk, kontinuerlig drift av elektriske anlegg basert på batterier og strømaggregat. Aggregatet starter og stopper ved behov, uten innblanding fra brukeren. Det er i praksis ingen begrensning på hvor store systemene kan være, du vil kunne bruke strøm akkurat som hjemme. Systemene inneholder avansert styringselektronikk og kan programmeres til å etterkomme alle tenkelige behov. Det typiske er at aggregatet starter ved lav batterispenning eller høyt forbruk. Det eneste du behøver å tenke på med et slikt anlegg, er at strømaggregatet får periodisk service og drivstoff.

Aggregatpakke Honda EU70is for autonom drift

Dette er en komplett aggregatpakke av beste kvalitet for autonom drift med Sunwind kraftpakker.

kr 69990,-

Ikke tilgjengelig i netthandel

Aggregatpakke TEC 29 for autonom drift

Dette er en svært effektiv og komplett aggregatpakke for autonom drift med Sunwind kraftpakker.

kr 40990,-

Ikke tilgjengelig i netthandel

Strømaggregat Dometic TEC 29

Strømaggregatet Dometic Tec 29 kan levere strøm etter behov og har den fordelen at det er du som bestemmer når strømproduksjonen skal foregå.

kr 39900,-

Ikke tilgjengelig i netthandel

El Naturalista STELLA Sandaler caldera

Strømaggregatet Dometic Tec 60 leverer strøm etter behov. Du bestemmer selv når strømproduksjonen skal foregå, du er ikke avhengig av sol eller vind.

kr 75900,-

Ikke tilgjengelig i netthandel

Trådløs styringsboks til Honda aggregatpakke

Denne enheten gjør det mulig å styre Honda EU 70IS trådløst via Blutooth fra en enkel releutgang.

kr 6490,-

Ikke tilgjengelig i netthandel

Hjelperele for autonom drift mot Victron

Dette hjelpereleet vil beskytte elektronikken i din Victronboks mot overbelastning og kortslutning.

kr 490,-

Varmluftsadapter for EU70is

Varmluftsadapter for aggregat EU70is.

kr 4490,-

Aggregat og tilbehør

målrettet kompetanse AS – for deg som ser på jobb eller utdanning som noe meningsfullt. Vi ønsker å hjelpe på en kreativ og skapende måte. Av og til trenger vi mennesker, hjelp for å se vårt potensiale – kanskje vi kan bidra?

Arbeidssøker Arbeidsgiver

Karriereplanlegging

Vårt karriererådgivningsprogram tar utgangspunkt i hele deg som menneske og individ. Ofte er det slik at vi ikke helt er bevisst på hva vi ønsker, hva vi kan og ikke kan, og hvor vi vil i livet vårt.

Vi forteller deg smarte triks du bør å vite om det å holde en god presentasjon. Du vil så glede deg til å gjennomføre en presentasjon på jobben, holde en tale i et bryllup eller å gå på et jobbintervju.

En god og selgende CV, er det første steget for å komme inn i arbeidslivet. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å utarbeide en profesjonell CV, som sier mest mulig om deg til en fremtidig arbeidsgiver.

Til din bedrift tilbyr vi kurs og kompetanseutvikling. Vi kan også hjelpe deg med praksisplasser og utplassering av kandidater. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Skal du ansette en eller flere personer, stiller vi gjerne med rekrutteringsbistand. Vi har et stort nettverk av arbeidssøkende, kanskje har vi akkurat den rette kandidaten til din bedrift.

Hvis du har behov for flere i mannskapet, men ikke helt kan forsvare en ny stilling, kan kanskje outsourcing være noe for deg. Vi har god erfaring med dette, og hjelper deg gjerne på rett vei.

Arbeidssøker

Vilje viser vei. målrettet kompetanse AS er for deg som ser på jobb eller utdanning som noe meningsfullt. Vi ønsker å hjelpe på en kreativ og skapende måte. Utvikling gir glede. Blant de gledene vi kan oppleve, er det største å oppdage våre egne iboende muligheter og talenter, fordi det vi oppdager, er noe umistelig, noe vi selv kan forvalte og ikke skal takke andre for. Av og til trenger vi hjelp for å se vårt potensiale - ta kontakt, kanskje vi kan bidra?


Pier One Bukser mottled grey

Arbeidsgiver

målrettet kompetanse har, siden 1997, bidratt med arbeidskraft og arbeidsglede. Rekruttering av kompetanse til din bedrift koster både tid og penger. Vi har mange flinke og motiverte deltakere ved våre kurs. Alle er ikke like langt framme i det å skaffe seg jobb, og i blant har vi ikke den personen du etterspør.

 Likevel, som regel har vi det…

 Det er mange fordeler ved å kontakte oss: - Vi hjelper deg med å finne ny kompetanse til din virksomhet. - Vi kan finne en motivert person som ønsker en praksisplass hos deg. - Du kan prøve en ungdom, og samtidig bidra til at AS Norge ikke skal oppleve den samme ungdomsledighet som alle våre naboland. - Du kan hjelpe en person som har større utfordringer enn folk flest med å komme tilbake til arbeidslivet (tenk deg om, du har sikkert noen i ditt eget nettverk). Det som virker trivielt og hverdagslig for deg, kan bety enormt mye for en annen. Vi vil høre fra deg, etter beste evne forsøker vi å hjelpe deg og din virksomhet.

Kontakt oss i dag

Kurset er for deg som vurderer å skaffe deg en kaffemaskin hjemme, allerede har kjøpt en, har gode venner som har en kaffemaskin, eller bare ønsker å lære baristafaget.

Snarveier

Kontakt

Kundeservice: 64 00 60 60 Man - Fre: kl. 08 - 16E-post: Club Monaco AMUND TOP Bluser periwinkle

Følg oss

Nyhetsbrev

Få siste nytt innen uterom av Asak Miljøstein

© 2018 Asak Miljøstein, Norge. Med forbehold om alle rettigheter. All tekst og alle bilder, grafikk, lydfiler, animasjonsfiler, videofiler og deres plassering på www.asak.no er underlagt lov om opphavsrett og andre lover om beskyttelse av åndsverk.