Luhta MAILE Turjakke lead/grey

B56iCP7l5L
Luhta MAILE - Turjakke - lead/grey

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 100% polyester

Materiale fyll 100% polyester

Fôr 100% polyester

Fôr Lett fôret

Vedlikeholdsråd Maskinvask på 30°C

Produktdetaljer

Sportstype Vandre, Urban friluft

Krage Hette

Krage Fôret, Hakebeskyttelse

Lukking Glidelås

Lommer Glidelåslommer, Lomme på innsiden

Lukking Gjennomgående glidelås i front

Lommer Innerlomme, Innstikkslommer med glidelås

Ermekant Elastisk

Hettedetalj Fôret hette

Mønster Ensfarget

Detaljer Elastisk linning

Lag 3. Lag (værbeskyttelse) - Hardshell

Funksjon Pustende, Vannavstøtende

Antall lag 2 lag

Artikkelnummer LU941F021-C11

Modellhøyde Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 36

Passform Innsvingt

Lengde Normal lengde

Ermelengde Ekstra lang

Ermelengde 65 cm i størrelse 36

Ryggbredde 39 cm i størrelse 36

Totallengde 64 cm i størrelse 36

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Luhta MAILE - Turjakke - lead/grey Luhta MAILE - Turjakke - lead/grey Luhta MAILE - Turjakke - lead/grey Luhta MAILE - Turjakke - lead/grey Luhta MAILE - Turjakke - lead/grey
Bli abonnent
Meny Lukk

Debatt

Bli abonnent

Skrivekunstakademiet i Hordaland driv undervisning innan skjønnlitterær skriving. Vi har opptak ein gong i året, og søknadsfristen er primo april. For meir informasjon, sjå Korleis søkje .

Kjøp Ecco ECCO BABETT Black Svarte Sko Online

Velkomen til lansering av «Jeg trenger ikke bein for å stå her», årets studentantologi frå Skrivekunstakademiet! Boka er ei samling nyskrivne tekstar, utvald og redigert av studentane sjølve. Dei som bidreg i boka, er: Ravn Midgaard Stenberg, Amalie Hyldegaard Nielsen, Carl Henrik Berge, Nanna Lund, Johannes Wiggen Kramhøft, Julia Nilsen Martincic, Silje Linge Haaland, Eira Einarsdatter Søyseth, Anna Konupek With, Marte Normann Bakke, Anngjerd Rustand og Krista Lien Indrehus. Det blir opplesing, bar, vårstemning i Bergen og generelt festlege tilstandar på Landmark, onsdag 9.mai klokka 20. Me gler oss vilt. Gratulerer med bok, og vel møtt, alle som vil få ein smak av den nye vinen.

Har du eit litterært prosjekt som du ønskjer hjelp til å utvikle vidare? No kan du søkje om plass på Påbyggingskurs i skapande skriving ved Skrivekunstakademiet. Kurset er samlingsbasert og strekkjer seg over eit år, under leiing av Pedro Carmona-Alvarez og Gunnar Wærness. I ei gruppe på seks personar tek dei for seg korleis ein arbeidar fram eit litterært arbeid, og korleis ein kan tenkje dramaturgisk omkring eit manuskript. I undervisinga fokuserer dei på litterære metodar og formtradisjonar, samtidig som det blir lagt stor vekt på nærlesing, slik at kvart einskild manuskript sine utfordringar blir møtt på eigne premissar. Søknadsfrist er 15.mai 2018 . Meir informasjon om kurset og korleis du søkjer, finn du her .

Søknadsfrist er 15.mai 2018

Torsdag 12 .april klokka 19 kan du høyre årets studentar ved Skrivekunstakademiet lese opp eigne tekstar på Litteraturhuset i Bergen , saman med eit par eminente gjestar. Arrangementet er resultatet av vårens kurs i framføring av tekst. Det blir opplesing ved Ravn Midgaard Stenberg , Amalie Hyldegaard Nielsen , Carl Henrik Berge , Nanna Lund , Johannes Wiggen Kramhøft , Julia Nilsen Martincic , Silje Linge Haaland , Eira Einarsdatter Søyseth , Anna Konupek With , Marte Normann Bakke , Anngjerd Rustand , Krista Lien Indrehus , Erlend O. Nødtvedt , Ulf Karl Olov Nilsson , Tormod Haugland og Cecilie Løveid . Arrangementet er gratis og ope for alle, vel møtt!

edit this panel

symmetri – fra gresk symmetros ”symmetrisk”, fra syn- ”med, sammen med” + metron ”måle”

Symmetri finner vi i naturen, i urbane omgivelser og i menneskekroppen. Stort sett finner vi symmetri over alt rundt oss. Rett konkret er symmetri når noe er harmonisk balansert i forhold til hverandre. Det forteller noe om deler av en helhet. I forbindelse med geometri er symmetri som en kongruensavbildning . Kongruente figurer er identitiske figurer i både og størrelser .

Kroppen Er vi symmetriske? Hvor går i så fall symmetrilinjen(e) i kroppen? Vi kan arbeide både med hele kroppen (for eksempel ved å se seg selv i speilet, gjøre symmetriske bevegelser, være to og to som speiler hverandre, lage symmetriske formasjoner i store grupper) og med (digitale) bilder av kroppen eller ansiktet. Hvordan ser et portrettfotografi (rett forfra) ut hvis vi speiler den ene halvparten av ansiktet og setter speilingen sammen med utgangspunktet?

Biler Er bilen helt speilsymmetrisk både inni og utenpå? Hva er ikke symmetrisk (dashbordet? flere deler?)? Hvorfor? Hvor går symmetriaksen(e)? Det kan også være interessant å undre seg videre om busser, høyrekjøring og venstrekjøring for å øke bevisstheten om speiling.

Mønster Element, bord, rapport, repetisjon… se på andres mønster, lage egne mønster. Eksperimentere med rotasjons- og speilsymmetri. Et bildebehandlingsprogram vil være et hensiktmessig verktøy, fordi det gjør det enkelt å være presis i rotasjoner og speilinger. Millimeterpapir er et alternativ. Ulike verktøy vil gi svært ulikt arbeid og læringsutbytte.

Vannmaling Mal på halve arket, brett, beundre… Denne øvelsen kan kombineres med fargelære og blanding av primærfarger i kunst og håndverk. Hvem får flest farger - valører og kulører - på sommerfuglen sin?

Symboler Hvilke trafikkskilt er symmetriske? Hvilke tallsymboler er symmetriske? Kan du lage forslag til nye tallsymboler eller nye trafikkskilt som er - eller ikke er - symmetriske? Hvilke tresifrede tall er symmetriske? Finnes det noen firesifrede tall med flere symmetrilinjer?

TOM TAILOR Jumper grenadine red

Matematikksenteret

xyxyx Slippers jeans
Menbur Sandaler med høye hæler gold
Plassering i rutenett 3 Speilsymmetri Symmetri i snøkrystaller Lost Ink FLO METALLIC PLATFORM BROGUE Snøresko black

Fila MORRO BAY Badesandaler dress blue
Logg ut

Siste nytt

Tenester

Kundesenter

Leikanger er raus mot hummaren.

To køyretøy vart avskilta etter ein kontroll i regi av Statens vegvesen torsdag kveld.

Barnehagar, skular, studentar, verksemder og privatpersonar i Indre Sogn deltok på den store ryddedugnaden «Heile Noreg ryddar» 3. mai.

Sogndal kommune 2020
Tweets by @SognAvis
Portrett

Han har stått på scena med Tom Hanks og Kevin Spacey. No brukar Jeff Pedersen mest tid framføre scena, kvar påske som regissør for eit mannskor i kjolar og høge hælar.

Reportasje

Med hjul under føtene og polstring på olbogar og kne, susar dei veglangs.

Video
Meiningar
Kulturkalender | EvenOdd 3 PACK TriangelBH black/rose/bordeaux
Send inn helsingar til Sogn Avis

I dag, torsdag, er det vegarbeid på kveldstid på vegar både i Vik og Balestrand.

Det blir ikkje bygd høgblokk på fire etasjar på Einemomarki. Det var heile kommunestyret i Lærdal samde om.

Bilete

Sogndal gjekk på trynet ut av cupen då dei rauk 1-2 mot 3. divisjonslaget Fyllingsdalen onsdag kveld. Og Per-Magnus Steiring blei sendt til legevakt med skulderskade.

Èin sogning gjekk vidare i cupen på Varden Amfi i onsdagens cupdrama.

Future of the Fjords lasta opp med konferansegjester og la frå land i Balestrand i 16-tida onsdag.

- Eg blir så forbanna og så skuffa over folk som kan gjera noko slikt, seier Randi Aarethun i Dyrvernlaget Indre Sogn.

Asylsøkere ble rasende da de måtte vaske sine egne toaletter

Asylsøkere på et mottak i Nederland er rasende. Hvorfor? De ble bedt om å vaske sine egne toaletter: «Jeg skal ikke vaske andres dritt!»

Beboerne på asylsenteret iAlkmaar i Nederland er i fistel over de nye vaskereglene, skriver Etam SORTILEGE TANGA String red
. Avisen har møtt noen av beboerene: «Åtte uvaskede menn i joggebukser har samlet seg i felleskjøkkenet på asylsenteret i Alkmaar. De ser rasende ut.»

–De vil at vi skal vaske toalettene på våre egne knær, sier Ahmad fra Palestina.

Ahmad er kledt i shorts og med flip-flops på føttene: «Beklager, jeg har ikke dusjet ennå».

– Og så må vi til og med betale for å få nøkkel til doen. Han hisser seg mer og mer opp: «Det handler om prinsippet!» Leppene hans vibrerer av sinne:

– De sier jeg må slappe av. Men hvordan kan jeg slappe av hvis jeg ikke engang kan drite uten nøkkel?

De andre beboerne samtykker:

«Jeg er i sjokk», mumler syreren Abu Barak; «Er dette Nederland?»

Asylsøkerne er mildest talt misfornøyde. En av dem sier:

–Til og med syriske fengsler er bedre!

De ler en kort latter.

Et oppslag på veggen instruerer beboerne i hvordan man bruker et toalett, og oppfordrer til å «holde gulvet tørt».

Toalettene har ikke toalettpapir fordi asylsøkerne bruker vann for å vaske seg etter toalettbesøket. Beboerne tar med seg vannkanner og plante-sprayflasker inn på toalettene. Resultatet er at det spres avføring og smitte rundt i senteret.

Alet Bouwmeester, talsperson for mottaket, sier de nye reglene er innført på grunn av dårlig hygiene på toalettene. Tanken er å ansvarliggjøre brukerne, og slik håper man at forholdene vil bli bedre.

Ahmad snakker med en representant for Alkmaar kommune på telefon. Han er opphisset: «Dette er en diktatorisk beslutning!» Han legger på, og sier oppgitt:

– Foreløpig protesterer vi på en sivilisert måte, men hva hvis ingenting skjer? Jeg vet ikke, jeg vet virkelig ikke.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Støtt oss

Kontakt/tips oss

NAF NAF OAVA Tshirts med print bleu marine

Forside · · Kommentar · Gjesteskribent · Ivko LOOSE STITCH Aline skjørt offwhite
· · Tavle · Kultur Debatt · Alpha Industries BASIC Tshirts med print power blue
· Butikk/forlag

Missguided 2 PACK Jerseykjole burgundy/black

Facebook

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hva kan vi tilby deg?

Populære destinasjoner

Populære flyplasser

Vis flere Vis mindre